Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2014 17:18 - СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРИ
Автор: nikolinavalentinova Категория: Политика   
Прочетен: 5888 Коментари: 11 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сред нас виреят необезпокоявани от нечиста съвест русофили, кремълофили, едва запознати с българската и световната история. Живеейки в своето удобно неведение за истината, те гръмко изказват мнения по всякакви въпроси относно бъдещето на България. Намират слушатели сред себеподобните си. Учебниците, сътворени след деветосептемврийския преврат от 1944 г. представят историческите факти като в криво огледало. Учехме за Павлик Морозов и бяхме задължавани да се възхищаваме от юдинското му дело. Всички дела на вероломния СССР бяха възвеличавани като световни постижения. Добре е да се познава историята – тя е учител. Днес кремълофилите вярват в добронамереността на Путинова Русия – тази Империя на злото. Не желаят да чуят гласовете на разума, че цената на газа, предлагана ни от Русия е баснословно висока, че транзитни такси няма да получаваме 30 г. С такива объркани ценности някои от нас живеят и днес. Други, необременяващи се с мисли за морала, се напъват да ни управляват. Да ни управляват, като печелят за своя сметка. Обвързани с ЕС – добре, но кой защитава българския интерес?! Българите сме търпелив народ. Жалко!



Гласувай:
30



1. nikolinavalentinova - СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРИ
20.12.2014 17:41
Впускам се в обяснения на недостойни хора от чиста куртоазия. Кремъл е резиденция на руските управляващи, т.е. кремълофили са хората, одобряващи, меко казано, руската политика, включително и към България. merlin68, не си въобразявайте, че можете да ме поучавате!
цитирай
2. dekost - Аз не мога да се примиря с никакво ...
20.12.2014 17:54
Аз не мога да се примиря с никакво чуждо владичество. Прекалено много обичам България. Акъла ми не го побира как са искали да станем 16та република. Hа това аз му викам предателство. Ако някой знае друга дума, нека я сподели. Тази ми се струва единствената подходяща.
цитирай
3. nikolinavalentinova - СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРИ
20.12.2014 18:28
За tikoev. Уважаеми г-не, аз не цензурирам, изказвам мнение. Не са нужни дълги обяснения, за да бъда разбрана от интелигентни хора.
цитирай
4. tutankhamon661 - nikolinavalentinova
20.12.2014 20:06

Не цензурираш, но би трябвало да махаш провокациите, защото както сама виждаш, недобросъвестните хора злоупотребяват – това е обида към свестните. Повярвай, отначало не си давах сметка, обаче после разбрах, че много от свестните блогъри избягват да се изказват там, където могат да ги обиждат свободно малоумници с циганьорски манталитет.

В коментарите виждам кретенски изказвания и дебилна простотия – всичко от червените отпадъци, които не са чували нито за възпитание, нито за джентълменство, нито за образование. За тях са смешни неща. Българският комунист разсъждава като турчин – жената на печката, ракията, салатата и ако не слуша - бой. С уговорката, че съвременните турци невинаги са такива.

Ето например онзи се съмнявал, че си жена, и го казва в сайта на многопрофилниците, където е пълно с двуполови – имат женски и мъжки профили. Ама когато са на едно мнение, нямат нищо против и уж не знаят. Пускат го само когато някой като теб им каже неудобните истини.

Трябва ли да търпиш? Аз не бих. При мен са добре дошли културните хора. А селяндурите получават “Изтрий”. Няма нищо общо с цензурата. Утре могат да кажат, че си някоя крадла. Пак ли ще търпиш, за да не те обвинят в цензура?

цитирай
5. nikolinavalentinova - СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРИ
20.12.2014 20:18
До merilin68. Моля за извинение, не съм прочела обстойно коментара Ви. Отговарям: българите-русофили забравят да бъдат най-напред българи. Сигурно в училище сте учили стиховета на Вазов, отразяващи преклонението му пред Русия. А учили ли сте стиховете му, посветени на руските войни, нахлули в нашата Добруджа през ПСВ? Не, както не сте учили и за добруджанския герой ген. Колев, за руските бомбардировки над Балчик и Варна. Това се криеше от българските управници след 09.09.1944 г.
цитирай
6. apostapostoloff - Дали е СССР или Русия- все тая.
21.12.2014 05:37
Руснаците са и остават народ от мошеници, лентяи и алкохолици. С такава пасмина ние НЕ БИВА да имаме НИКАКВО ВЗЕМАНЕ- ДАВАНЕ!
цитирай
7. apostapostoloff - Баба Венка взе изведнъж
21.12.2014 13:36
да "цитира" омразния Чърчил. От 100 кладенеца е готова вода да донесе тази червена бабичка, само и само да докаже, че смешната и изостанала Русия е голяма работа. А нейното комунистическо кредо пък трябва да бъде възприето от всинца ни. Безапелационно.
цитирай
8. nkf - vencivaleri1951, от кога другаря ...
21.12.2014 14:08
vencivaleri1951, от кога другаря чърчил стана подходящ за цитиране от комунисти-българоезични руснаци, като тебе? Нали уж ви беше архивраг? Ама нейсе. Колко валидни могат да са "поученията" на човек, презиран от собствения си баща? Да, именно баща му, лорд на Марлбъро е смятал собствения си син за кръгъл идиот и грешка на природата. Още повече, че и чисто физически уинстън чърчил e приличал на майка си (с голяма кръгла глава, трътлест и т.н.), нещо което допълнително го е отличавало от херцозите Марлбъро (наистина представители на най-стария пласт на аристокрация на англия). Чърчил и майка му никога не са имали достъп до кралското обкръжение (е след като става премиер има). Другите представители на висшата аристокрация (равните по достойство на баща му) са гледали на уинстънчо снизходително и с иронична усмивка. Абе считали са го за идиот. Всичко това е комплексирало ужасно уинстънчо, а итова в комбинация с доказаната му некадърност и посредственост (да си спомним Галиполи и безмислената масакра над хиляди и хиляди английски, австралийски, новозенландски войници). Така, че айде да не ми цитираш чърчил като морален коректив, защото такива като него нямат морал, както, впрочем и ти самият нямаш морал. Може би това е причината.
А сега по съществото на останалите ти лъжи: 1. Сан Стефано е прелиминарен договор, който обаче дава окончателна НЕЗАВИСИМОСТ на сърбия, черна гора, гърция и влахо-богданско; за България този договор няма значение, освен, че се спират военните действия на територията ни и клаузите му не предвиждат СРОК на руската окупация;
2. Договореностите Шувалов - Солсбъри от Райхщад, с които русия обявява пред англия, че НЯМА ДА СЪЗДАВА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ (а България си е голяма - султана с фермана за учредяване на българската Екзархия е признал, че България е 277.000 кв.км., обитавана от над 7 милиона Българи - от Охрид, Пирот, Ниш, Зайчар до Черно Море и от Дунав до Егейско Море - от Одрин до Тулча. И русията ти е казала, че тази България тя НЯМА
цитирай
9. aboychev - ГОСПОЖО nikolinavalentinova
21.12.2014 14:10
ТАКИВА КАТО vencivaleri1951 ВСЕ ОЩЕ СИ МИСЛЯТ САМО ТОВА КОЕТО СА ГИ УБИЧИЛИ ДА МИСЛЯТ В СССР:
РЕ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ Е ЯЛА РУСКИ КОНСЕРВИ НА ФРОНТА,
ЧЕ Е БИЛА ОБЛЕЧЕНА С ДРЕХИ ОТ СССР,
ЧЕ Е ПРЕВОЗВАНА С КААМИОНИ ОТ СССР,
ЧЕ Е ВОДИЛА БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ СЪС СЪВЕСКИ ТАНКОВЕ И ГАУБИЦИ,
ЧЕ Е СТИГАЛА ДО КЪДЕТО СИ ИСКА
ТЕ И ДО ДНЕС НЕ ЗНАЯТ (ИЛИ СЕ ПРАВЯТ)
ЧЕ РУСКИТЕ РАКЕТИ С КОИТО ДНЕС ПЛАШАТ СВЕТА СЕ ПРЕВОЗВАТ С АМЕРИКАНСКИ МАШИНИ
НЕ ГОСПОДИН ИНТЕЛЕГИЗИРАН МЕРЗАВЕЦ
ВСИЧКО ТОВА БЕШЕ ДАДЕНО ОТ САЩ НА ВАШИЯТ СССР
А друг-ЪТ ТИ ДЕТО не вернулся из боя ОТИДЕ
ВЕРОЛОМНО ДА СЕ БИЕ В УКРАЙНА
ЗА ГАЗПРОМ КЪДЕТО ЗЛЕ пресмятат акции и печалби
НА ЦЕНИ КАТО ЗА БЪЛГАРИТЕ
НО ПАСАРАН ИНТЕЛЕГИЗИРАНА СЪВЕТСКА УТРЕПКО
цитирай
10. nkf - намерение да възстановява. Същата ...
21.12.2014 14:20
намерение да възстановява. Същата твоя родина русия е поела задължението, че всички въпроси ще бъдат уредени на един конгрес на великите сили. Толкова. Така, че Сан Стефано е прах в очите на Българите и нищо повече. Колкото и да се пънете, ти и червените лумпени като тебе - Санстефанският договор е достъпен и всеки може да го прочете и да е наясно, че по отношение на България това е ни повече, ни по-малко - едно примирие.
2. Кога, ако не е тайна сме се били със сср? За съжаление не сме воювали с червената кочина, а е трябвало.
3. Скъпо плащаме на русия, вярно е. Царска русия първа отне българска земя - Добруджа беше подарена на Романия именно от русия за сметка на Буковина; Поморавието беше дадено от русия на сърбия; Македония беше дадена от русия на сърбия и гърция; русия, в лицето на граф игнатиев се обяви срещу българската екзархия и застана на страната на гръцките фанариоти - отчаяни българофоби; русия се обяви срещу съединението (англия го подкрепи) на Княжеството и Южна България и насъска сърбия да ни нападне, като самата тя - русия - струпа кораби срещу българския бряг и единствено намесата на Европа я възпря от намеренията й; същата тая русия караше султана да нахлуе в България и отново да си вземе румелия. Апропо, сталин шрез 30-те години също е давал югоизточна България на турците, щото смятал, че едно пристанище е напълно достатъчно на България; русия изобрети македонската нация и македонския език; през 2007 г. русия и сърбия настояваха да признаем македонско малцинство; русия уби Стефан Стамболов и детронира княза ни Батенберг - сам герой от Сливница и Драгоман; русия обяви война на царство България, нахлу с военни сили на територията ни, окупира ни и извърши антидържавен, антиконституционен, антибългарски преврат; русия стои зад избиването на министрите, регентите и народните представители, само че го извърши с ръцете на тукашните комунистически изроди, към коитос е числиш и ти, другарю венци.
цитирай
11. nkf - Истината е, че русия и тукашните и ...
21.12.2014 14:28
Истината е, че русия и тукашните и слуги - такива като тебе и останалите комунистически лайна, стои зад унищожаването на над двеста хиляди Българи и най-чудовищния грабеж, който някога се е случвал по нашите земи; русия безплатно експлоатира българската икономика и ресурси; русия поставя ръка върху "БУЛГАРТАБАК", минно-геоложките дружества, като з атези 45 годинина съветска окупация са изнасяни ежегодно количества от волфрам и цирконии; изнсян е златният резрев на България, храни, платове и България само за няколко години е превърната от 6-та икономика в Европа (ту дори са емигрирали германци през 20-те и 30-те години на 20-ти век) в една ограбена сталинистка колония. А сега? Нима сега не плащаме най-скъпият газ в Европа, благодарение на комунистически лайна като овчаров - и той като тебе върл съветофил и българоезичен руснак. Венци, не ти отив ада говориш за политика икономика, история, защото си некадърник и кръгъл глупак, освен, че си безродно лайно. В това, че си некадърник съм се убедил нееднократно "икономисте". Да не говорим, че не си почтен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nikolinavalentinova
Категория: История
Прочетен: 334560
Постинги: 137
Коментари: 265
Гласове: 544
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930