Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2014 13:51 - ПИСМО-ПРИЗИВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1738 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПИСМО НА ВИХРЕН МИХАЙЛОВ

Това писмо ми предаде автора и аз поех ангажимент да го пусна в блога си. Писмото заслужава внимание. В Библията е написано:

Време има за всяка работа под небето... време да разхвърляш камъни, и време да събираш камъни; - е казал Еклесиаст (Екл. 3:5).

Общото събиране на камъни кара хората да се чувстват солидарни и силни.
Нека го направим!
Босия


Приятели, Съмишленици, Протестната Грамада, на която положихме основите не е моя, а Наша!!!   Тя изразява нашето непримирение към окаяността, унинието на духа и постоянство ни в Общия стремеж за истински дела, за достоен, красив живот!   Тя е символ на нечутия ни глас, на неуваженото ни право, на пренебрегнатата ни позиция!   Тя ни споява в разрастваща се лавина, която се гради от смелостта, съпричастността на всяка една снежинка!   Тя не е маниакална, егоцентрична приумица, а следствие на многобройните ми, системни опити да се ползвам от общочовешките си, граждански права по законоустановения ред и възможности!!!   И така съм установил, че омразната ни политико-социална система има дълбоко основание да се атакува продуктивно в три взаимосвързани направления:   1. Административна система на държавното и местно управление, която блокира стремежа на гражданите за участие и контрол на управленските процеси и решения, като осигурява безотчетност и недосегаемост на властимащите. Тя олицитворява покварата на целия управленски модел, като синхронизира и поддържа разноцветните, гастролиращи правителства в продажна взаимозависимост през целия смехотворен демократичен преход.  2. Съдебната система, която не упражнява своята првозащитна функция, а е съсредоточила усилията си в поддържане на благоприятен климат на неприкосновеност и безотговорност на управленските органи/партии и институции, които безобразничат волно и безвъзмездно.  3. Медии, които подсигуряват липсата на пълна информираност или създават тенденциозно объркваща информационна среда, предпоставяща ограничен, манипулиран избор на гласоподавателя.   И така, гореизложеното иска да преодолее Камарата като солидаризираме Нашите искания и фокусираме Нашите постоянни, некампанийни усилия във вкаменен вопъл, застрашаващо надвиснал над бетонни, глухи сърца!   Всички документи по моите бъхтания и изводи са на разположение на всички интересуващи се, освен ако не искате да проведете свои такива мотивиращи преживявания!   Декларирам, че администрацията на Министерски съвет, Президентство и местно самоуправление, както и Административния съд-София град работят злокачествено и зловредно!!! Омбудсмана боязливо имитира усърдие, без капка продуктивност, а Административна прокуратура админстрира застъпничество и се оправдава с липса на законови правомощия!!!   Затова ГЛАСЪТ ми нечут се вкаменява, за де е поне видим, а Вашия...???  



Гласувай:
8



1. batimetriq - ИМА ЛЕКАРСТВО
09.01.2014 21:52
Вихрен Михайлов е един от милионите българи, който е потресен и не може да се примири със статуквото. До тук обаче, за съжаление, непримиримостта на измъчения български народ се свежда само до това да каже или да напише някъде колко му е зле. Той се надява, че един хубав ден тези,които го управляват по робовладелски, ще го чуят и ще му отпуснат малко примката, та да види и той хубаво. Бедни ми българино, този ден няма да го дочакаш. Те не искат нито да те чуят, нито да разговарят с теб, камо ли да направят нещо, та да си по-малко нещастен. Ето, Босия създаде неправителствена организация, но винаги вратите му ги затварят. Ако управляващите имаха намерение нещо да направят за народа, тряваше най-напред да разговарят именно с такива хора като него. Единственото лекарство е, преодоляване на дребните различия и обединение в многобройна формация от около 500 хил човека. Но тук говорим за членове. Всеки ще си знае мястото и ще прави това, което може. Най-малкото което е, ще се извоюват много права, които на книга ги имаш, но на практика - не. Животът ще стане далеч по-добър и по-сигурен, иначе сме пътници, особено с тази мафиотска здравна система. Ето какво написах днес по този повод във Фейсбука, включително и по повод на това, че и в армията ни нещата не са такива, каквито трябва да бъдат.
"В армията, както и във останалите области от нещастното ни битие, всичко е програмирано от коварни, алчни и продажни люде за бързата ни кончина. Хайде да сложим край на това със създаването на национална, мощна и многобройна, организация на почтените и родолюбиви българи. Да се съберем 500 хил човека и мъките ще са до тук. На изборите ще заемем силни властови позиции и ще изпратим за първи път и нашите евродепутати. В Народното събрание трябва да изпратим не по-малко от 50 човека. Нека да започнем от днес създаването на формацията. Да започнем да се записваме, а когато станем 100 хил човека, да я учредим официално с устава, програмата и ръководните кадри. Тя ще расте бързо. Как да стане записването ли. Ами Пламене, към теб се обръщам. Нека да стане на първо време така. Миналата година във Фейсбука имаше призив за създаване на музей в Пловдив на жертвите на тоталитарния режим. Там беше създадена една таблица за подкрепа на предложението, което ставаше с натискане на бутон. Който разбира малко повече от компютри да я направи тази таблица. Имаме такива големи българи като Янко Янков, Николай Колев - Босия, Георги Ифандиев, Георги Жеков, Иван Ценов, Стефан Цанев и още много други, на които им вярват милиони българи. Първите истински седесари от онова време, които бяха изхвърлени още в началото от ДС, са по местата си и събрали много опит. Те ще се включат. Щом станем 100 хил. човека там ще дойдат родолюбци от всички слоеве. Ще дойде и много голяма част от интелигенцията. Там ще се влеят юристи, лекари, инженери, икономисти, преподаватели, хора на изкуството, военни, полицаи, духовници, селскостопански труженици, бизнесмени, и хора от всички професии, които не могат да търпят повече тази разруха. Тази организация ще е от нов тип. Тя по нищо няма да прилича на сегашните хищнически и продажни партии. Отношенията между членовете ще бъдат единствено честни, почтени и изпълнени с човещина, топлина и взаимопомощ. Тази организация ще даде закрила и неприкосновеност на всеки свой член от неправомерни посегателства. Тя ще подпомага безплатно с информация и съвети членовете си по всички интересуващи ги битови въпроси. Ще може да изпълнява и синдикални дейности. След създаването и утвърждаването, организацията остава да съществува завинаги, като страж на завоюваното и като гарант за бъдещи успехи. Тя ще обучава, възпитава и издига бъдещите свои честни и неподкупни политици. Тя ще укрепне и ще управлява България. Да започнем да се записваме. А колкото до парите, и те ще дойдат закономерно. Можем още до края на януари да имаме 100 хил човека. Спомням си, когато Босия хвърли домата срещу системата какво стана. Ами тогава излязнаха или по-скоро изригнаха много силни статии срещу статуквото на журналисти, професори, доценти и т.н. Разклати се деспотичната система и щеше да се сгромоляса, ако имаше малко повече натиск.
Нито в природата, нито в обществото можеш да преместиш нещо без да приложиш сила. В обществото тя идва с обединението. Народът отдавна е готов да помете тази престъпна, известна на цял свят система. Да не губим и един ден повече!


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11786024
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930