Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2012 10:19 - Хюман дизайн ( Human design) и още нещо
Автор: waterway Категория: Хоби   
Прочетен: 6096 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 07.09.2012 10:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image

Хюман дизайн е новата астрология.
Ако до вчера са те питали каква зодия си,
то вече новият въпрос към теб ще е - какъв тип си,
 
Хюман дизайн комбинира
астрология,
Кабала,
ведическата философия
и китайската система И-дзин.


Е, добре – и при астрологията така – каква е разликата? „Обикновено хората се интересуват каква е разликата между хюман дизайн и астрологията, главно защото за генериране на личната карта се използва рождената дата и час. Но астрологията или по-точно информацията, която идва от позициите на планетите в момента на раждане, е само един от източниците, от който хюман дизайн извлича информация. Ключова част от информацията идва от позициите на планетите 88 дни преди раждането. Тези данни дават детайлно описание на тялото на човек – неговото превозно средство – как функционира то и как е нужно да се управлява. В хюман дизайн също участва планетарната информация, но освен нея е включена и информация от хексаграмите на И-дзин, чакрите и Кабала”. Друга съществена разлика е, че хюман дизайн не предсказва бъдещето. Информацията, която той дава, е каква е твоята успешна стратегия за справяне с живота и в този смисъл имаш нужда само от нея, за да решаваш проблемите.

Разчитането на личната ти карта е първата стъпка към разкриването на нови истини и информация за самата теб. Тя представлява графика на на тялото ти, на която са изобразени характеристиките на личността, с които си родена.

Всеки човек е роден с фиксирана биологическа структура, която е предопределена от нашето ДНК. И докато различните хора и нещата, които ни заобикалят могат да повлияят на нашата природа по много начини, определени характеристики никога няма да се променят (ако например имаш сини очи, те винаги ще си останат сини; ако си висока, ще си останеш висока и т. н.). И всъщност можеш да гледаш на личната си хюман дизайн  карта като карта на „гените“ на личността ти.


П.П. Срещала съм ( и все още срещам ) в живота си хора, които гледат с насмешка на астрологията и неща от този род. Така да е...
Аз лично винаги съм вярвала в предопределеността ни по звезди, като не отхвърлям правото на личен избор, както и поемането на отговорността за него и последствията от този избор.
И когато някога дадена реакция, дори в самата мен, ме е изненадвала, съм отваряла личния си натален хороскоп, без да съм специалист, и нещата са се изяснявали макар и пост фактум.

...
""Когато религия и наука се слеят в едно, ще настъпи Новата епоха"
  - Не си спомням къде съм го прочела, но дълбоко в себе си знам, че е истина...



Приятни забавления в почивния ден, колеги!

~~~

Официална страница на Хюман дизайн
http://www.humandesign-bg.com/


Малко повече за системата Хюман дизайн
http://www.cosmopolitan.bg/horoskop/category-human-design.html


A на този линк можете да направите личната си карта
според Human design
( необходимо е да знаете часа на раждането си!)


http://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart


Yann Tiersen (frozen emotions)
 






Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: waterway
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2018603
Постинги: 1596
Коментари: 2110
Гласове: 12000
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930